Szórakozás

Éden Hotel: Melanie Patrikot választotta

Az új beköltözők mindent felforgattak, és olyan műsort adtak, mint még senki előttük a játékosok közül.

Tátott szájjal bámultuk az Éden Hotel ma esti adását – és ez nem vicc. Egyszerűen képernyő elé szegezte az embert az a fajta hisztéria és irritáló stílus, ami az új párost körüllengi. A tegnap beköltöző Ádám után ugyanis barátnője, Melanie is megérkezett. Ki is égett tőle az agyunk. 

A lány ugyanis magánkívül tombolt, miután még kint megmutatták neki párja előző estéjét, ahol Snjezi mellei felől érdeklődött és Beus táncprodukcióját élvezte éppen. Melanie ezektől úgy kiakadt, hogy többször megragadta Ádám frufruját (gondolkozunk, hogy ez szánalmasabb, vagy viccesebb mozdulat volt-e), ordítozott egy sort, majd pedig szó szerint térdre kényszerítette a fiút, hogy megbocsásson neki. A szürrealitás felsőfoka, de tényleg.

A többi játékos hasonlóan értetlenkedve figyelte az eseményeket, Lokinak különösen jó meglátásai voltak, szerinte ugyanis abszolút elmebaj, amit a páros művel. (Akik egyébként jó pillanataikban vad szexpartikat csapnak.)

 

Ádám feladata egyébként az volt, hogy szövetségest találjon, akire barátnőjét bízhatja. A fiú Lokit választotta, de őt Melanie nem szerette volna párjául, leginkább azért, mert félt pasiját Beus közelébe engedni. Így a választásuk végül Patrikra esett, aki furamód önként ajánlkozott arra, hogy a hisztis lány mellé kerüljön. Ennek a magyarázata Patrik olvasatában az, hogy túl sokat vannak együtt Adrival, és jót tenne egy kis különlét, amit így teljes nyugalommal tudnának megoldani. Tehát a végső döntés szerint Melanie új párja Patrik, Adrié pedig Ádám lett.

Az esti karaoke partin aztán Ádám besokallt, Snjezinek panaszkodott barátnője elviselhetetlen természetére, amiből egy újabb oltári balhé kerekedett, aminek a végén a fiú szakított barátnőjével. Az éjszakai együttalvás során aztán a lány már Patrik kezét szerette volna fogni, a focista pedig úgy vélte “nem biztos, hogy Adrival viszi végig a játékot”. 

Berki szavai szerint holnap egy páros elbukik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik