Szórakozás

Visszaéltek Nádai Anikó nevével

Nadai-Aniko(960x640).jpg (nádai anikó, énb anikó, )
Nadai-Aniko(960x640).jpg (nádai anikó, énb anikó, )

Az Éjjel-Nappal Budapest volt szereplője, aki jelenleg első gyermekét várja, teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével visszaél a Facebookon egy idegen.

Az ismeretlen Facebook felhasználó naponta lopkodja le Anikó saját Instagramjáról a fotókat, és feltölti egy kamu oldalra, amit ő hozott létre Nádai Anikó név alatt.

„A legjobban az zavar ebben a dologban, hogy ez az idegen, olyan híreket és fotókat oszt meg a családomról, ami már sérti a magánszférámat. A magánügyeim csak rám tartoznak, és az is az én dolgom, hogy ezeket kivel, és mikor osztom meg” – kezdte szomorúan Anikó, aki nem tudja, ki áll a rejtélyes oldal mögött, és hiába próbálta figyelmeztetni az ott aktív rajongóit, hogy nem ő szerkeszti a felületet, szinte azonnal eltüntették a bejegyzését.

„Nagyon felháborít, hogy a nevemben írogat, olyan stílusban, ami távol áll tőlem és nem az én szavaimat olvassák a becsapott rajongók” – mondta Anikó.

Fotó: RTL Klub 

„Sajnos nem Anikó az egyetlen Éjjel-Nappal Budapest szereplő, aki ezzel a problémával szembesül”- tette hozzá Világi Péter, a sorozat sajtófőnöke.

„Az ÉNB indulása óta egyetlen egy hivatalos oldala van a sorozatnak a facebook-on, az Éjjel-Nappal Budapest TV-műsor, több mint 261.000 rajongóval. Az összes többi oldal, amely a sorozat címét vagy rövidítését(ÉNB) használja, hamis. A szereplőknek nincs önálló hivatalos oldaluk, így az ÉNB Zsófi, ÉNB Lali, stb., vagy az Éjjel-Nappal Kristóf, Éjjel-Nappal Joe, stb. oldalak mögött sem az RTL Klub sorozatának szereplői állnak. Vannak, akik a szereplők sorozatbeli nevét, pl. Gaál Kristóf, használva próbálnak ismerkedni, kapcsolatokat teremteni a Facebookon, természetesen itt sem a mi sztárjaink írogatnak. Anikó gyermeket vár, így kikerült a sorozatból, ezért hozott létre egy saját oldalt” – mondta el a sajtófőnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik