Nadai-Aniko(960x640).jpg (nádai anikó, énb anikó, )
Szórakozás

A Got Talentben kapott munkát ÉNB Anikó

A várandós reality szereplő a tehetségkutatóban dolgozik, és már a gyermeke nemét is elárulta.

Nádai Anikó gyermeket vár – írtuk meg nemrégiben. A Blikk mai cikkéből pedig kiderül, az egykori vv-s, majd pedig az ÉNB-vel igazán ismertté vált celeb nagyon sajnálja, hogy ott kellett hagynia a sorozatot, de jól érzi magát, és nem éli meg betegségnek terhességét. Ráadásul az RTL Klub induló tehetségkutatójánál segédkezhet. 

“Nagyon szerettem a sorozatot, de eljött az az idő, amikor búcsút kellett mondanom. Sajnálom, hogy ez a korszak lezárult az életemben, bár a karakterem szerint Anikó bármikor visszatérhetne, ha úgy gondoljuk. Egyelőre az RTL Klub újonnan induló tehetségkutatójában, a Got Talentben kaptam lehetőséget. Valamivel nyugalmasabb állás, és mivel én úgy gondolom, a terhesség nem betegség, amíg tudok, dolgozni szeretnék. (…)

Egyelőre nem merem százszázalékosan mondani, hiszen az orvos is csak nyolcvan százalékra mondta, de úgy tűnik, hogy a kisbabánk kislány lesz. Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, ráadásul még a nevét illetően is sikerült megegyeznünk, ami nagy szó. Korábban ugyanis elég nehezen találtunk olyan fiú- vagy lánynevet, ami mindkettőnknek tetszik. A Léna volt az egyetlen, amiben egyezett a véleményünk, úgyhogy a kislányunk ezt a nevet viseli majd” – árulta el Anikó.

Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub

Ajánlott videó