Szórakozás

Miért van mindig nyitva Aleska szája?

A könyvíró légtornász jellegzetes vastag ajkai gyakran tátva vannak, amibe aztán sokan belekötnek felnőttfilmes múltjára utalgatva.

Aleska Diamondot, azaz Sáfrány Emesét gyakran gyanúsítják meg azzal, hogy ajkai fel vannak töltve. Legutóbb például a Hal a Tortán adásában Soma vádolta meg vele, pedig az ő “kacsaszája” természetes adottság, nem úgy, mint Kiszel Tünde felespohárral felpumpált ajka.

A légtornász ráadásul állandóan nyitva hagyja dús ajkait, ami miatt gyakran ízléstelen poénok célpontjává válik. Az önéletrajzi könyvet író, és további köteteket tervező celeb azonban magyarázatot adott minderre. Gyerekkori fotójával bizonyította, hogy már piciként is ilyen volt.

“Ezen a fotón 3-4 éves lehetek, és itt is nyitva van a szám. Sok kritikát kaptam emiatt, hogy mindig nyitva van, de el kell mondanom, hogy orrsövényferdülésem volt. Sokáig csak a számon vettem a levegőt emiatt, de később aztán megműttettem. Most már igyekszem figyelni arra, hogy csukva legyen, de a szokás miatt rajtam ragadt” – mondta Emese a Fem3Café műsorában.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik