Szórakozás

Aleska Diamond lecserélné a nevét

A légtornász örülne, ha a jövőben saját születési nevén szólítanák, nem pedig a felnőttfilmes világban ráragadt művésznéven.

Aleska Diamond a hamarosan megjelenő életrajzi könyve kapcsán beszélgetett Joshi Bharattal, aki Sáfrány Emeseként konferálta fel őt. Az egykori pornós maga is meglepődött neve hallatán.

“Még soha nem konferáltak fel így, de nagyon örülök, hogy így szólítottál, mert nem titkolt tervem, és vágyam, hogy minél hamarabb eljöjjön az a pillanat, hogy már Sáfrány Emeseként ismerjenek meg, nem pedig a múltam alapján, Aleska Diamondként” – reagált a légtornász.

Az egyelőre mindenki által csak Aleskaként ismert hölgy nem rejtegeti múltját, de nem szereti, ha támadják emiatt. Berki Krisztiánt például versenyre hívta ki, amiért csúnyán beszólt neki.

“Nagyon szerettem azt az énemet, meg is éltem, és nem is szeretném letagadni, de én úgy érzem, hogy már változtam. Továbbléptem, és szeretnék már abból a fiktív szerepből váltani, az igazi énem felé” – mondta a 26 éves lány, aki pár év múlva családot szeretne alapítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik