Szórakozás

Angelina Jolie lett a “legjobb gonosz”

Angelina Jolie (angelina jolie, )
Angelina Jolie (angelina jolie, )

A Kids' Choice Awards szombat esti gáláján Cameron Diaz-et, Donald Sutherland-ot és Meryl Streep-et is maga mögé utasította.

A kaliforniai Inglewoodban, a Nickelodeon gyermekcsatorna díjátadóján Angelina Jolie először szerepelt nyilvánosan azóta, hogy kedden bejelentette, petefészekrák megelőzése céljából eltávolíttatta petefészkeit és petevezetékeit.

A hat gyermeket nevelő 39 éves színésznő, a Demóna című kalandfilm címszereplője két lányát, a 10 éves Zaharát és a 8 éves Shiloh-ot is elvitte magával a rendezvényre. 

A gálán a színésznő arra bátorította ifjú rajongóit, hogy ne próbáljanak meg minden áron alkalmazkodni, merjenek mások lenni, olykor egy kicsit rosszalkodni is. “Másnak lenni jó, a különbözőségre legyünk büszkék!” – hangoztatta Jolie, aki elmondta, hogy gyerekként ő maga is kilógott a sorból.

A gyerekcsatorna nézői legkedvesebb színészeiknek Emma Stone-t és Ben Stillert, legjobb akciósztárjuknak Liam Hemswortht és Jennifer Lawrence-t, legjobb férfi énekesüknek Nick Jonast, a gála házigazdáját, legjobb énekesnőjüknek pedig Selena Gomezt választották.

A több mint húsz kategória díjazottjairól interneten szavaztak a gyerekek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik