Szórakozás

Angelina Jolie a petefészkét is eltávolíttatta

A színésznő két évvel mellei leoperálása után újabb merész műtétre vállalkozott.

2013-ban hatalmas port kavart, hogy Angelina Jolie úgy döntött, a testében talált hibás gének miatt, és a rák kialakulásának kockázatát csökkentve eltávolíttatja melleit. A színésznő végül kettős emlőeltávolításon esett át, és már akkor szóba került, hogy később esetleg a petefészkét is kioperáltatja.

A legújabb hírek szerint ez már meg is történt. A Daily Mail információi szerint Angie egyik petefészkén daganatot találtak, és bár nem volt rosszindulatú az elváltozás, jobbnak látta, ha megelőzik a nagyobb bajt.

“Megkönnyebbültem, hogy még mindig megvolt a lehetősége annak, hogy eltávolítsák a petefészket és a petevezetéket. Így úgy döntöttem, megcsináltatom. (…) Függetlenül attól, hogy a hormonpótlást kapok, én most a menopauza időszakában vagyok. Nem lennék képes már több gyereket szülni. De úgy érzem, nyugodt vagyok, és nem azért, mert erős vagyok, hanem mert ez az élet része. (…) Teljes mértékben nőnek érzem magam így is, és kiállok a döntésem mellett. A gyerekeimnek sosem kell majd azt mondaniuk, az anyjuk petefészekrákban halt meg” – nyilatkozta a színésznő.

Olvasói sztorik