Szórakozás

Vastag Csaba hamarosan családot alapít

Az első X-Faktor nyertese nem szeretne kifutni az időből, ezért pár éven belül, már apaszerepben is kipróbálná magát.

Vastag Csabának jelenleg minden pillanatát a karrierje tölti be. Azt mondja 15 évesen álmodta meg magának ezt az életet, és kemény munka árán sikerült odáig eljutnia, ahol most tart. Emellett azonban más vágya is van, méghozzá egy saját család. Csak attól fél, hogy nem tudna elegendő időt fordítani leendő gyerekeire.

“Nagyon fontos nekem a család! Szeretném majd komolyan venni a gyereknevelést. Nem akarok az érettségijén rádöbbenni arra, hogy elszalasztottam végignézni, ahogy felnő a fiam vagy a lányom. És nem szeretnék a leendő gyerekeimnek nagypapakorú apjuk lenni. Úgyhogy, ha úgy tetszik, az idő is sürget” – mondta Csaba a Blikknek.

Az őrült rajongókkal is megküzdő énekes egyelőre napolja a családalapítási terveket, pedig szülei már nagyon örülnének, ha fiúk végre megállapodna.

“Tartok tőle, hogy nem fogom tudni őket boldoggá tenni egy unokával. Küzdök magammal. Szeretnék nekik megfelelni, hiszen nem titkolt elvárás tőlük, hogy megállapodjam. De emellett persze bennem is él a vágy, hogy gyerekem legyen. Harminchárom éves vagyok; édesapám harmincöt évesen alapított családot, így ha követném a példáját, lassan komolyan el kellene gondolkodnom, miként is valósítom meg ezt a tervet” – mesélte az énekes.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik