Szórakozás

Vastag Csaba kikészült megszállott rajongójától

Facebookon üzent a lánynak az X-Faktor nyertese.

“Tudja mindenki , hogy nem szoktam részt venni semmilyen személyeskedő társalgásban , de most az egyszer kénytelen vagyok kifejezni a felháborodásomat” – kezdte Vastag Csaba a Facebookján.

“Sokan vannak a maguk szerepét túlértékelve , másoknak a saját fontosságukat hangsúlyozó , bennfentes információknak tűnő kitalált történeteket sugalló Barátaink. Az egyikükkel kapcsolatban kénytelen vagyok valóban tiszta vizet önteni a pohárba . Nem , hogy nem vagyok jóban V. (itt az énekes a lány teljes nevét kiírta – a szerk) Melindával , de kifejezetten elhatárolódom Tőle , és mindentől , amit Ő tesz ,mond, vagy sugall . A szólásszabadság okán jogom van kimondani , hogy véleményem szerint amiket jelen témával kapcsolatosan tesz , mond vagy általában inkább sugall , és a mód , ahogy teszi azt , távol áll a normálistól” – írta az énekes, aki nem fejtette ki bővebben a véleményét, de Melindáról már korábban is lehetett hallani. Az egyik magazinnak például két éve nyilatkozott Csabával kapcsolatban.

“Pultosként dolgozom, és gyakran előfordult, hogy huszonnégy óra munka után indultam a koncertjére. Olyan is volt, hogy negyven órát voltam ébren. Van, hogy a kocsiban alszom. Cseppet sem zavar, hogy mások kiakadnak ezen. Nem iszom, nem drogozom, számomra az ő fellépései jelentik az igazi kikapcsolódást. Pasim nincs – miért ne gyűjthetném a közös fotókat magunkról? Nem tartom ezt betegesnek, pedig azt is kinyomoztam, hogy hol lakik, és tudom, hogy hol szokott kávézni, hol a törzshelye” – mondta.

Szerintetek normális az ilyen rajongás?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik