Szórakozás

A One Direction könnytengert csinált az internetből

Elképesztő gyászhangulatot gerjesztett a rajongók körében, hogy Zayn Malik kilépett a brit fiúbandából.

Már csak négyen vannak brit X-Faktorban felfedezett, és mára az összes tini szívének mélyére költözött One Direction fiúk, miután egyikőjük, Zayn Malik tegnap a twitteren bejelentette, hogy öt év után otthagyja az együttest. A néhány napja már a nagy stressz miatt a turnét is otthagyó srác azzal indokolta a döntését, hogy úgy szeretne élni, mint egy átlagos 22 éves, akinek van ideje pihenni és van magánélete. A banda maradék négy tagja megérti a döntést, és már be is jelentették, hogy négyen folytatják tovább.

Úgy tűnik azonban, hogy csak Niall, Harry, Liam és Louis volt ilyen megértő, a One Direction rajongók ugyanis könnyeikkel már elárasztották az internetet. Sőt az osztálytermeket is. A srácokért rajongó tinilányok iskolaidőben kapták a szörnyű hírt, Angliában és Amerikában többen is bőgni kezdtek a teremben, és sírós szelfiket is feltöltöttek magukról az internetre. Olyan is akadt, akit idegenek örökítettek meg az elképesztő gyászban. A mashable.com össze is gyűjtött belőlük egy csokorra valót.

Azért valljuk be, a fokozott érzelmi reakció a kívülállóknak rendkívül szórakoztató, szóval nem csoda, hogy a síró kislányok a mémgyárosokat is megihlették. Erről a hollywoodlife.com közölt összeállítást, van köztük néhány egészen zseniális.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik