Szórakozás

A One Direction egyik tagja otthagyta a csapatot turnéjuk közepén

Zayn Malik úgy érezte nem bírja tovább az ázsiai körutat, így magára hagyva a többieket, hazautazott Londonba.

Zayn Malik a túl nagy stresszre hivatkozva kiszállt a One Direction fiúbanda ázsiai turnéjából és hazautazott Nagy-Britanniába – értesült a BBC News.

Az együttes által kiadott közlemény szerint Zaynt megviselte a stressz, és az is, hogy irigyei korábban megpróbálták kompromittáló fotókkal befeketíteni menyasszonya, Perrie Edwards előtt, ezért haza kellett térnie, hogy rendbe jöjjön. “A banda javulást kíván neki és folytatja koncertjeit Manilában és Jakartában” – fogalmaztak.

A One Direction brit-ír fiúbanda ázsiai körútja a hétvégén a Fülöp-szigeteken folytatódik. Egy bejelentés nyomán azonban a helyi hatóságok arra kötelezték az együttes két tagját, Zayn Malikot és Louis Tomlinsont, hogy fejenként közel másfél millió forintnak megfelelő összeget helyezzenek letétbe annak garanciájaként, hogy nem fognak drogozni – csak ennek befizetése után kaptak engedélyt a fellépésre. Amennyiben mégis megszegnék a drogtilalmat, elvesztik a letétet. Malikról és Tomlinsonról ugyanis tavaly Peruban készült egy felvétel, amelyen marihuánát szívtak. Kisebb mennyiségű marihuána fogyasztása ott nem számít törvénysértésnek. Az interneten körözött videó alapján azonban egy Fülöp-szigeteki drogellenes csoport figyelmeztette a helyi hatóságokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik