Szórakozás

VV Simon Czutor Zoli lányával jár

A zenész igencsak meglepődött a fiú múltján, pedig a fiatalok számítanak a segítségére, ugyanis együttest alapítanának.

A Borstól tudta meg Czutor Zoltán, hogy a lánya a Való Világ 6 hírhedt figurájával, Simonnal jár – derül ki a bulvárlap mai cikkéből. A Belmondo énekese, a Nyers együttes frontembere ugyan már találkozott a fiúval, de a realityben való szerepléséről nem tudott.

“Jézusom! Én erről nem tudtam. Arról igen, hogy van egy Simon nevű barátja, akit most mutatott be nekem egy szegedi koncertünk után. De semmi egyebet nem tudtam erről, én azt sem tudtam, hogy annak a srácnak ilyen show-hoz köze volt. Nem követem az ilyen műsorokat. A múltkor pár percet véletlenül néztem belőle, és azóta sem hiszem el, hogy ez létezik” – csodálkozott Czutor, aki tömören fejtette ki véleményét a fiatal pár zenész ambícióiról is.

Fotó: RTL Klub 

“Csak akkor támogatom őket, ha jó lesz, ha szar, akkor nem” – mondta az énekes. Simon ezek szerint némi joggal tartott a találkozástól, ennek ellenére Szonjával való kapcsolatáról boldogan mesélt.

“Nagyon természetes köztünk minden, soha, senkivel nem volt ilyen. Amennyivel én infantilisebb vagyok a koromnál, ő annyival érettebb az övénél, így pont középen találkozunk. Ő az egyetlen, aki felveheti a villából is megismert pulcsimat, én meg szereztem magamnak egy ugyanolyat. Sokáig nem tudtam, Szonja kinek a lánya. Nem is nagyon mertem bemutatkozni az édesapjának, mert láttam, hogy a Facebookon régen megosztotta, hogy elítéli az ilyen műsorokat.”

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik