Szórakozás

Baukó Éva: Nem vagyok buta celeb k..va

A botrányhősnő karrierje parlagon hever, mióta véget ért a Való Világ, de azt mondja, bármit bevállalna, hogy a média berkeiben maradjon.

Baukó Éva bízik benne, hogy az RTL Klub újra megtalálja valamilyen munkával, hiszen a VV7 óta nincsen munkája. A BeleValó egykori műsorvezetője igazi főnyereménynek tartja magát, a fennmaradás érdekében pedig mindent elvállalna.

“Remélem, kapok feladatokat a médiában, szerintem kreatív vagyok, jól járnak velem. Szívesen lennék szerkesztő, akár újságíró is, vagy castingolnám az embereket műsorokba. Bármit elvállalok! Azon is gondolkodom, hogy írok egy könyvet az életemről, mert másokkal ellentétben velem rengeteg olyan dolog történt, ami ki sem derült” – titokzatoskodott a Borsnak Éva, aki addig is hasznosan szeretné eltölteni a szabadidejét, hogy ne kiabálhassanak rá fűt-fát.

“Furcsa ennyi hónap munka után ez a sok szabadság. Amíg nem lesz munkám, szeretnék a sportra koncentrálni, és azt tervezem, hogy beiratkozom valami iskolába, talán főiskolára, hogy ne tudják azt kiabálni rám, hogy ‘buta celeb k.rva'” – mondta a reality sztár, miközben tegnap pont ő hordta el azokat a lányokat, akik szájfeltöltésre vállalkoznak.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik