Szórakozás

Puzsér: Ezt most k**vára benézte a Tanár úr

A kritikus Havas Henrik hasonlóan kedves véleményére reagált ezekkel a szavakkal.

Habár Puzsér Róbert már békejobbot nyújtott Hajdú Péternek, miután megelégelte a véget nem érő pereskedést, ügyük még nem zárult le. Minderről pedig Havas Henriknek is meg van a véleménye, amit közösségi oldalán meg is osztott mindenkivel.

“Nagy fasz ez a Puzsér. Mostanáig hét pere van Hajdúval, és ez éppen hét alkalom arra, hogy Peti fotóztassa magát” – írta a Tanár Úr, akinek gondolatai mellett Puzsér sem mehetett el szó nélkül. Hasonlóan szívmelengető stílusban válaszolt.

“Kevés visszataszítóbb figurát rejt a hazai média pöcegödre, mint a magát Tanár úrnak hívató pöffeszkedő szégyentelenséget. Havas Henrik megjárta már a politika és a bulvár valamennyi förtelmes zugát.(…) Egyébként pedig ezt most kurvára benézte a Tanár úr. Peti ugyanis nem fotóztatja magát. Peti menekül a kamerák elől, nem járul hozzá, hogy felvételek készüljenek a vallomásáról, mert Peti élvezettel csinál közügyet a felesége félpucér testéből, a csütörtöki reggelijéből vagy a gyerekei karácsonyából, de ahogy a szólásszabadságot üldözi, az privát tartalom” – reagált a kritikus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik