Szórakozás

Tovább folytatódik a Hajdú-Puzsér per

A felek nem békültek a tárgyalás során, ahová Puzsér kisebb tömeggel érkezett.

Hajdú Péter szóvá tette, hogy nyilvános show-t csinálok a bírósági eljárásból, holott csak védekezni próbálok a számomra rendelkezésre álló eszközökkel. Azért hívtam ide a nyilvánosságot, mert nekem nincsenek milliárdjaim, amellyel kivéreztethetek valakit, aki el­mond­ja rólam az igazságot” – nyilatkozta a Borsnak Puzsér Róbert a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében, ahol legalább negyven érdeklődő várta; őket a kritikus közösségi oldalán keresztül invitálta meg a tárgyalásra, amit Hajdú magánvádas büntetőeljárásként indított ellene, rágalmazás miatt

Hajdú Péter ügyvédje, Dr. Berényi András is furcsállta a tömeget, ezenkívül elmondta véleményét arról is, hogy Puzsér csak akkor hajlandó bocsánatot kérni a műsorvezetőtől, ha az a műsoraiban felhagy a halálról, testi fogyatékosságról és nyomorúságról szóló témákkal.

“Ha Puzsér Róbertnek nem tetszenek Hajdú Péter műsorai, akkor ne nézze. Semmi nem jogosítja fel őt arra, hogy becsületsértő állításokat fogalmazzon meg, hogy bűncselekményeket kövessen el, és nincs lehetősége arra, hogy a bocsánatkérését feltételekhez kösse. Az én ízlésem szerint már a bíróságra érkezése is méltatlan volt az igazságszolgáltatáshoz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik