Szórakozás

Aurelio és Zsu kapcsolatáról pletykál Baukó Éva

Bonyolult szerelmi szál, és keverés a köbön - ez jellemezheti most a légkört a BeleValó műsorvezetői között.

Baukó Éva alaposan felkeverte az állóvizet, és elég kínos helyzetbe hozta a barátnőjével éppen csak szakító, pár napja még élő adásban zokogó Aureliót. A fiú ugyanis a napokban elejtett egy megjegyzést arról, hogy Fanni akár kolléganője, Éva helyébe is léphet majd a műsorvezetés terén; erre Éva kiakadt és Facebook-oldalán szapulta Aureliót.

„…Most írjam ide, kit kú…ogat Zsófi helyett?” – jelent meg a közösségi oldalán, és a hírek szerint ezzel az RTL házon belüli pletykájára utalt, miszerint műsorvezetőtársa a VV7-ből kiesett Zsúval került szorosabb kapcsolatba.

“Aurelióval tényleg egymásra találtunk egy közös hakni során. Nemrég mindketten Szlovákiába kaptunk meghívást, ezért együtt mentünk el, mégpedig az ő kocsijával. Bevallom, hogy kellemesen csalódtam benne, jól eltöltöttük azt az estét együtt. De hogy ezen felül több lenne köztünk…? Én egy szingli nő vagyok, azt csinálok, amit akarok, de az érettebb férfiakra bukom” – mondta el a Blikknek Zsu.

Fotó: RTL Klub 

Aurelio röviden nyilatkozott:  “Zsu egy dekoratív nő, szóval ha lenne köztünk valami, akkor azt vállalnám a nyilvánosság előtt is.”

Az exbarátnő, Zsófika persze kiakadt a híren. “Fogalmam sincs, mi van kettőjük között, de ha valóban igaz, hogy találkozgatott Zsúval akkor is, amikor mi még azt sem tudtuk, mi lesz a kapcsolatunkkal, akkor soha többé nem akarok tőle semmit. Egyszerűen nem lennék képes úgy hozzá bújni, megérinteni, hogy tudom, Zsúval volt előttem .”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik