Szórakozás

Bálint Antónia beteg szelfivel üzent rajongóinak

Hál’ istennek Toncsi akkor sem hagyja abba az önfotózást, amikor beteg, sőt kiderült, hogy még élvezi is a helyzetet.

Bálint Antónia mindennek képes a pozitív oldalát nézi. Hiába véleményezték így legutóbbi fotóját: “Jujj Toncsi nagyon rosszul nézel ki”, az ingatlanos celeb örül a helyzetnek, hiszen családja kiszolgálja, ráadásul most, hogy ágyban tölti a napját, rajongóira is több ideje jut.

“Legalább most tudok nektek írni. Az elmúlt hetek nem éppen arról szóltak, hogy ráérek. Két képzés, vizsgák (sikeresek), tréningek, munka stb. Most meg fel sem tudok kelni az ágyból. De szedem a gyógyszert, jobban is vagyok picit” – kezdte Antónia a Facebookon, majd azt is kifejtette, hogy miért jó betegnek lenni.

“Babit elvitte nagypapa suliba. Hozott nekem reggelit, meg ebédet. Olyan jó, hogy így gondoskodnak rólam!!! Babika folyamatosan csinálja nekem a mézes citromos teát, hozza a c vitamint, meg a vizet, hogy vegyem be. ‘Jó’ néha betegnek lenni!! Érezni ezt a sok gondoskodást! Ott van ez a mindennapokban is, de ilyenkor tudom ‘figyelgetni'” – írta az ex szépségkirálynő, aki még mindig nem lebbentette fel a fátylat titokzatos új képzettségéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik