Szórakozás

Oszvald Marikát kollégái is köszöntötték

Oszvald Marika (oszvald marika, )
Oszvald Marika (oszvald marika, )

A friss Kossuth-díjas művésznőnek a színházban, előadás előtt gratuláltak.

Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a hivatalos indoklás szerint a magyar operett ikonikus alakjaként nyújtott emlékezetes, a műfajt éltető alakításai, valamint páratlanul sikeres művészi munkája elismeréseként tegnap Kossuth-díjat vehetett át a köztársasági elnöktől.

A művésznő díjának az internetes kommentek szerint a legtöbben nagyon örültek, így többek közt kollégái is, akik előadás előtt a színházban köszöntötték őt. Az alábbi fotót Csonka András osztotta meg Facebook-oldalán. “Ma az 5 órakor kezdődő előadás előtt köszöntöttük a csodálatos, pótolhatatlan, egyedülálló szubrettkirálynőt, Oszvald Marikát, aki tegnap vehette át a Kossuth díjat” – írja a színész.

Oszvald Marika az MTI-nek elmondta, “varázslatosnak” élte meg eddigi pályafutását.

“Hidegrázósan, libabőrösen csodálatos volt, amikor megtudtam” – ezt pedig már a tegnap átvett elismeréséről nyilatkozta a művésznő, aki azt is elárulta, mivel szülei – Halasi Marika és Oszvald Gyula – is énekes-színészek voltak, már gyerekkorában megtanulta, hogy “ez a pálya nem fenékig tejfel”, de ő “érezte magában az erőt, és nem adta fel”.

És milyen jól tette, nem gondolják?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik