Szórakozás

Ezért vált meg hajától Lola és Váczi Gergő

Vaczi-Gergo(960x640).jpg (váczi gergő, )
Vaczi-Gergo(960x640).jpg (váczi gergő, )

Rajtuk kívül pedig még több híresség is bevállalta, hogy kopaszon fotózzák őket; tették mindezt beteg gyerekek megsegítésére.

“Lesokkolt a látvány” – így nyilatkozott Váczi Gergő arról, milyen volt az, mikor először pillantotta meg magát haja nélkül a tükörben. A műsorvezető többek közt Lolával, Kárpáti Rebekával, Csonka Andrással, Németh Kristóffal együtt a 25 éve alapított Leukémiás gyermekekért alapítvány “Hogy érzed magad, ha nincs hajad” elnevezésű kampányához csatlakozott pár fotó erejéig.

Az Aktív riportjából az is kiderül, a kampány legfontosabb üzenete a mosoly, ami nagyban javíthatja a kicsik esélyeit a gyógyuláshoz. A hírességek a leukémiából gyógyult, vagy éppen gyógyuló gyerekekkel, úgynevezett kopaszparókában álltak Nánási Pál kamerája elé.

“Próbáltam elképzelni, hogy milyen lehetek majd haj nélkül, de azért erre nem nagyon lehet felkészülni.(…) Apukaként, szülőként az ember sokkal érzékenyebb az ilyen jellegű eseményekre; de nem szabad elfelejteni, hogy ennek a kampánynak egy pozitív hangulata van, attól függetlenül, hogy sokkolni akar. (…) Azt akarjuk sugallni, hogy igenis optimizmussal és vidámsággal a gyógyulási esélyek is sokkal nagyobbak” – mondta el Váczi Gergő.

Lola először félt; azt gondolta, nagyon rossz lesz a fotózás, a kopaszság, és biztosan ki fog borulni. Végül kellemesen csalódott, különösen kis pártfogoltja hozzáállása lepte meg.

“Kristóf, akit én kaptam, ő nagyon pozitív volt, és az egész családja. Elmondták, hogy már az utolsó kezelésnél tart, úgyhogy nem az volt , hogy itt hatalmas betegség van. Pedig ugye arról beszélünk. Nekem nagyon tetszett, hogy az egész családja rendkívül pozitív volt” – mondta el az énekesnő, aki elárulta azt is, két nagyszülőjét is daganatos megbetegedés miatt veszítette el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik