Szórakozás

Lola mindent lemond betegsége szövődményei miatt

Az énekesnő tüdőgyulladása rosszabbra fordult. A kórházi kezelés mellett, programjait is le kellett fújnia.

Lola már napokkal ezelőtt tudatta rajongóival a közösségi oldalán, hogy gyengélkedik, de az év legnagyobb celebeseményét, a Story-gálát nem szerette volna kihagyni. A partin már látszott rajta, hogy nincs bombaformában, ezért utána befeküdt a kórházba.

Jelenleg is ápolják az énekesnőt, ráadásul betegsége nem várt szövődményekkel is járt, így orvosa pihenésre ítélte. Lolának ezért egyebek mellett, a Valentin-napi koncertjét is le kellett mondania.

“Az orvosom szerint esélytelen, hogy énekeljek. A torkomnak semmi baja, a tüdőgyulladásom miatt nem állhatok színpadra. Egyéb szövődmények is felmerültek, úgyhogy amennyire csak lehet, kímélnem kell magam. A héten csak egy rövid sajtótájékoztatón, és egy forgatáson veszek részt, minden más elmarad” – írta csalódottan a nemrég eljegyzett sztár, aki azt is hozzátette, hogy most nem mutatná meg, milyen állapotban van. “Friss képet most nem posztolok, nem akarlak Titeket ijesztgetni Igyekszem gyorsan meggyógyulni.”

Kasza Tibi elképesztően nézett ki gimnazistaként. A fotóért katt IDE.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.