Szórakozás

Ginát kevertek Danics Dóra italába

Az X-Faktor győztesét péntek este drogozták be egy szórakozóhelyen, valószínűleg Ginát kevertek az italába.

Mint megírtuk, Danics Dóra vasárnap posztolt a Facebook-oldalára arról, hogy három ismeretlen lánnyal beszélgetett, majd muitán egyikőjüktől elfogadott egy italt és megitta annak egy részét, iszonyatosan rosszul lett. Az énekesnő a koktéljának egyharmadát itta meg, már ettől olyannyira magatehetetlenné vált, hogy a bár mosdójának padlójáról is alig bírt feltápászkodni.

“Úgy éreztem, hogy le kell ülnöm a padlóra, s egy darabig nem is tudtam felkelni. Fogalmam sincs, mennyi idő telhetett el, mire kikecmeregtem, mert alig voltam magamnál. Ilyen rosszullétet még sosem éreztem. Amikor visszaértem, a lányok eltűntek. Minden homályos volt, a barátom látta, hogy nagy baj van, úgyhogy azonnal hazavitt. A lakásban ismét összerogytam, még az ágyig sem tudtam elvonszolni magamat. Egyszerűen nem bírtam mozogni, szinte lebénultam. Nagy nehezen sikerült végül elaludnom, de még másnap reggel is kótyagos volt a fejem, és nagyon szédültem. Később, miután jobban lettem, a barátommal átbeszéltük a történteket, és szinte biztos, hogy Ginát tettek a koktélomba. Ami gyanús volt, hogy az összes rajongó, aki odajön, megkér, hogy készítsünk közös képet, ez a három lány viszont nem akart fényképezkedni” – mondta a Blikknek Danics.

Az énekesnő édesanyja, Bach Szilvia is nyilatkozott a lapnak. Szerinte félelmetes, hogy valaki drogot tett a gyermeke italába. Főleg azért, mert ezt általában akkor szokták, amikor valakit ki akarnak rabolni, netán meg akarják erőszakolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik