Élet-Stílus

Danics Dóra ma is csengőszóra várja a Jézuskát

Az X-Faktor legutóbbi és eddig egyetlen női győztese imádja a karácsonyt, és még annál is jobban imádta tavalyi ajándékát.

“Abszolút karácsonykedvelő vagyok! Imádom a karácsonyi vásárok hangulatát, és imádok saját kezűleg ajándékot készíteni. Ez utóbbira idén nem biztos, hogy lesz időm, de remélem azért meg tudom lepni valamivel a szeretteimet” – kezdi lelkesen Danics Dóra, akinek idén azért mindenképp több ideje jut az előkészületekre, mint az elmúlt évben.

“A tavalyi karácsony eltért minden eddigitől, hiszen a legnagyobb dolgot “kaptam”, azaz megnyertem az X-Faktort. A vásárlásra szinte semmi időm nem maradt, de a nagy hajtás után eszméletlen jó volt a családommal lenni” – meséli az énekesnő, aki ki nem hagyná a családi ünneplést.


Kép forrása: RTL Klub

“A karácsony számomra szent. Mindenképpen a családommal leszek és szó sem lehet munkáról. Néhány napig legalábbis… Hagyományokat tekintve a csengő, ami igazán megmaradt nálunk. Nagypapám mindig csengőszóval hív be a szobába: Megjött a Jézuska! (mosolyog) Ilyenkor csillagszórózunk, aztán ajándékozunk. De nagyon fontosnak tartom azért azt, hogy a karácsony ne az ajándékokról, hanem az együtt töltött időről szóljon. Ne mérjük pénzben a szeretetünket!”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik