Szórakozás

Újabb TV2-s műsort forgat Ördög Nóra

Már készül a tavasszal képernyőre kerülő Az Ének Iskolája. A promófilmben Ördög Nóra színészi tehetségét is megcsillogtatta.

Alig ért véget a Rising Star, Ördög Nóra máris egy újabb TV2-s műsort forgat. Az Ének Iskolájának harmadik évfolyama idén tavasszal jelentkezik a TV2 képernyőjén, újabb 16 állítólag nagyon tehetséges kisdiákkal, és talán Schobert Norbiék lányával. Ami biztos, hogy Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóra vezeti a műsort, az igazgatónő már el is kezdte a munkát az éneksuliban.

“Nagyon jó hangulatban teltek az első forgatási napok, gyorsan összecsiszolódtunk a tanárokkal, és leesett az állam, milyen tehetségesek a jelentkező gyerekek. Lúdbőrözős pillanatokat vártam, és meg is kaptam. Gyerekekkel dolgozni egyébként is nagyon hálás feladat, a stáb az első pillanattól kezdve óriási szeretettel veszi körül a jelentkezőket, és nagyon pozitív a légkör a forgatásokon, ezért könnyen rá tudtam hangolódni a műsorra” – mondta Ördög Nóra, aki Az Ének Iskolája promóvideójának kedvéért színészi tehetségét is megcsillogtatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik