Szórakozás

Ezért hálás férjének Ördög Nóra

Ordog-Nora(2)(960x640).jpg (ördög nóra, )
Ordog-Nora(2)(960x640).jpg (ördög nóra, )

A műsorvezető blogjában mondott köszönetet gyermekei apjának, aki sírva fogadta a vallomást.

“Nóri olyan szépet írt, hogy ma sírva kezdtem a napot. Én is köszönöm, hogy vagytok nekem” – posztolta Facebook-oldalán Nánási Pál, aki felesége, Ördög Nóra blogjában leírtakra reagált.

A műsorvezető ugyanis egy hosszas bejegyzésben sorolta fel, mennyi mindenért tartozik köszönettel gyermekei apjának, és milyen fontos neki, hogy mellettük van.

“… a legfontosabb: köszönöm, hogy megmutatod a gyerekeinknek, hogy milyen az élet vagányabb, szabadabb, önfeledtebb, lázadóbb oldala, amit tőlem, aggódós anyukától sosem kapnának meg. Köszönöm, hogy minden nap láthatom a szemedben azt a büszke, érzékeny, gondoskodó csillogást, ami csak akkor jön elő, amikor velük vagy, de akkor aztán folyamatosan ott ragyog… És köszönöm, hogy az a bizonyos másik csillogás is ott maradt a szemedben, ami nekem szólt még régen, de ma is megkaphatom például azokon a kócos, gyűrött reggeleken, amikor a legkevésbé számítok rá, de a legnagyobb szükségem van arra, hogy töltekezzem belőle!” – írja Nóra, akinek teljes bejegyzését ITT, a Kis Felfedező blogon olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik