Szórakozás

Boggie: A családalapítást elnapoljuk

Csemer Boglárka (Csemer Boglárka)
Csemer Boglárka (Csemer Boglárka)

A Dal győztese ugyan nem szeretne bulvárhős lenni, de valamennyit azért elárult a magánéletéről.

Csemer Boglárkát, Boggie-t tavaly Parfüm című dala – no és persze a hozzá készült fantasztikusan eltalált videóklip – révén ismerte meg ország-világ, de igazán ismertté múlt szombaton vált, amikor is őt választották A Dal 2015 győztesévé, azaz ő képviseli Magyarországot a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon. A Story Magazin megpróbálta kicsit magánéletéről is faggatni az énekesnőt, aki előre leszögezte, nem kíván bulvárhősként az újságokban szerepelni.

“Nem akarjuk, hogy a házasságunkból címlapsztorit kerekítsen a sajtó” – mondta el a 28 éves Boggie, aki tavaly nyáron ment férjhez hasonló korú párjához, aki a nagysikerű klipjét is készítette.

 

“A családalapítást elnapoljuk egy időre, hiszen most minden energiámmal az eurovíziós dalfesztiválra koncentrálok. Nagyon meghatódtam, hogy ilyen sokan szavaztak rám, és hogy ennyien méltónak tartanak arra, hogy képviseljem hazánkat. (…) Már az oviban is imádtam énekelni, valóságos kis dalos pacsirta voltam. Emlékszem, sokáig Szandi volt a kedvencem, kívülről fújtam a dalait” – mesélte az énekesnő, aki azt azért elárulta, a nagy hajtás alatt a családjával töltött idő tudja igazán feltölteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik