Szórakozás

Életmentő műtétje volt Schuster Lórinak

A P. Mobil vezetője egy éve szembesült a vastagbélrákkal, azóta folyamatos orvosi felügyelet alatt áll, de már kijöhetett a kórházból.

Mint megírtuk, Schuster Lóri, a P. Mobil vezetője tavaly decemberben kezdte meg a kemoterápiás kezelést rákbetegsége miatt. A haja kihullott, de szervezete felkészült, és most két sikeres műtéten van túl. Az első operáció baljósan indult, de már kijöhetett a kórházból, és tréfálkozik a történtekkel. Azt mondja, úgy néz ki, mint egy félbevágott szamuráj, ugyanis vízszintesen és függőlegesen is felvágták, a hátát pedig kilyukasztották.

“Onnan közelítették meg a májamat, amelyet két darabra vágtak. Az egyik részét leválasztották, a másikból pedig kiszedtek két rákos foltot. Még vár rám egy műtét, amikor a leválasztott részt kidobják. Utána csak a hasfalamat kell megcsinálni, de addig még belöttyintenek néhány kemót” – mondta a Blikknek Schuster, aki hozzátette: az első operációnál összevissza kezdett kalapálni a szíve az altatás után, és csak akkor állt helyre, amikor a doktornő egy P. Mobil számot játszott le neki az okostelefonjáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik