Szórakozás

Szabó Zsófi: Hosszú hajjal használhatóbb vagyok

A szőke sztár elárulta, hogy rövid haját csak lázadásnak szánta. Most pedig abban bízik, hogy régi frizurájával előrébb juthat a karrierje.

Szabó Zsófinak úgy tűnik, a hajában van az ereje. Mióta visszavarratta korábbi fürtjeit, azóta sokkal több pozitív visszajelzést kap rajongóitól, sőt a 8:08 Minden Reggel férfi műsorvezetője is elismerően és enyhén nyálcsorgatva helyeselt a döntésnek.

„Az emberek, akik szerettek, úgy érzik, most visszakapták az igazi Szabó Zsófit, valamiért ragaszkodtak ehhez. Én is azt gondolom, hogy ez jobban áll, bár szerintem a rövid hajat is jól tudtam viselni magamhoz képest” – mondta a színésznő, aki abban bízik, hogy régi/új frizurájával ismét visszatérhet a média vérkeringésébe.

„Bízom benne, hogy hosszú hajjal még több új dolog vár rám, amiben akadályozott a rövid haj. Azt gondolom, hogy színésznőként sokkal inkább használható vagyok hosszú hajjal. Műsorvezetőként nyilván ez nem befolyásol, kivéve, ha így jobban tetszem” – nevetgélt Zsófi, aki arra vár, hogy sok udvarlója mellett, végre a szerelem is rátalál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik