Szórakozás

Amerikában gyógyítják Kozsót

Az énekes több hónapra a tengerentúlra költözött, mert ott nyugodtabban rehabilitálhatja magát.

Kozsó állapota gyorsan javul a tavalyi életveszélyes állapot óta, azonban még mindig hosszú időbe telhet, amíg teljesen felépül. Az énekes és párja Amerikába utaztak, és az elkövetkezendő hónapokban ott folytatják a rehabilitációt. Állítólag majd csak nyár végén jönnek újra haza, akkor azonban nagy visszatérést tervez az énekes.

“A hír igaz, Amerikában van Kozso. Nagyon örülök, hogy most már sokkal jobban érzi magát. Nagyon várom vissza, hogy tovább tudjuk folytatni a közös munkát. Tényleg büszke vagyok rá, nehéz hónapok vannak mögötte, és ő végig nagyon tartotta magát” – mondta a Blikknek az ismert DJ, Várkonyi Attila.

Kozso kedvese a Story magazinban korábban elárulta, a párjának fél oldala lebénult, már sokat javult az állapota, de szigorú napirend szerint telnek a napjai: jár hozzá logopédus, gyógytornász, és pontosan kell bevennie a gyógyszereket. Több mint tíz kilót fogyott is. Nem csoda, hogy az énekes, aki mindig kínosan ügyelt a megjelenésére, imázsára, nem szeretne elesetten mutatkozni rajongói előtt. De bujkálásban sem élhet hónapokon át, így érthető, ha inkább a tengerentúlon akarta folytatni rehabilitációját. Amerikában bizonyára a legmagasabb szintű segítségét kapja meg a felépüléshez, a Blikk értesülései szerint korábban, 2013-ban térdproblémáival már kezelték a tengerentúlon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik