Szórakozás

Faragó András letette az inzulint

Jól alakul az Operettszínház színészének cukor-problémája. Már egy hónapja letette az inzulint, sokat fogyott és formába lendült.

Nehéz volt a 2014-es év Faragó András számára. A róla elnevezett show-ban korábban Gálvölgyi János gyúrópartnerét alakító színész súlyos cukorbetegsége miatt kórházba került, és később egy lábujját is le kellett vágni.

“Akkor azt hittem, itt a világvége. Úgy ütött szíven a cukorbetegség, mint egy trauma, de fokozatosan rájöttem, nem megoldhatatlan problémával szembesültem. (…) Úgy néz ki, egész jól alakul ez a cukor-probléma. Most már majd egy hónapja nem kell inzulinoznom” – mondta a Blikknek Faragó, aki fegyelmezetten állt át a diabetikus étrendre, aminek következtében immár több mint 30 kilót leadott.

“Igyekszem mindennap mozogni, és arra is figyelek, mennyi szénhidrátot fogyasztok, és milyen formában. De nem éhezem. Ma már tudom, ha egy kicsit egészségesebben próbál élni az ember, az nem jár megvonásokkal” – árulta el az Operettszínház színésze, aki hozzátette: lábujjának levágása sem zavarja, csak akkor tűnik fel a hiány, ha megszámolja őket.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik