Szórakozás

Levágták Faragó András egyik lábujját

A Budapesti Operettszínház művésze egy hónapig feküdt kórházban, leadott harminc kilót, ráadásul az egyik lábujját is le kellett vágni.

Mint megírtuk, Faragó András még májusban került kórházba súlyos cukorbetegsége miatt. A Budapesti Operettszínház művésze nem tudta, hogy cukorbeteg, így a lábán lévő sebet házi praktikákkal próbálta kezelni. Végül ez lett a végzete, amikor ugyanis orvoshoz fordult, már csak a drasztikus megoldás jöhetett szóba.

“Volt egy seb a lábujjamon, amely csak nem akart gyógyulni, hiába próbáltam meg mindent bevetni. Elmentem orvoshoz, ahol aztán kiderült, hogy a cukorbetegség miatt nem gyógyul, és már el is üszkösödött. Amputálni kellett, nem volt más választás. Most legalább tíz százalékkal kevesebb az esélyem arra, hogy tüskébe lépjek! – nevetett. – Persze megkönnyebbültem, amikor az orvosok közölték velem, hogy megállt a gyulladás, de így is több mint egy hónapig feküdtem bent. Közben persze le kellett vinni a cukrom, ami huszonhármas értéken volt, amikor bekerültem” – mondta a Blikknek a színész, aki emellett még 30 kilótól is megszabadult: most már “csak” 114-et nyom.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik