Szórakozás

VV Fanni szerint Orbán Viktor nem jó pasi

VV Fanni - Bors (vv fanni)
VV Fanni - Bors (vv fanni)

A Való Világ 7 loboncosa a politikusok között is talál jó pasikat. A miniszterelnöknek azonban nincs esélye, mert nem elég izmos neki.

Váratlan témába torkollott a Bors mai VV Fanni-interjúja. Azon felül, hogy szó esett benne a szokásos villaszerelem-szolizás kombóról, a magyar politika celebbugyraiba is belemélyedt a lap. Kiderült, hogy a Való Világ 7 legutóbbi kiesője távol tartja magát az erőszakos pasiktól, de a politikusok között tudna válogatni. Az amerikai elnök például toplistás nála, de a magyarok között is akadnak jelöltek. Orbán Viktorról is meg van a véleménye.

“Orbán Viktor például azért nem tetszik, mert nincs kigyúrva. Viszont a szettjei jók. Nekem Obama tetszik, ő jó kis pasi! Van egy másik magyar politikus, akinek nagyon helyes pofija van, nem emlékszem a nevére, de tutira láttam már őt a híradóban!”

KI LEHET AZ A MÁSIK?????

 

“Lennék az emberek kis angyalkája”

Hogy viseled a kritikákat?

Engem vagy szeretnek, vagy utálnak, de a kettő közt nincs semmi. Számítottam arra, hogy lesz, aki nagyon fog szeretni, és lesz, aki nagyon fog utálni. Én nem tartom magam Jézus Krisztus Szupersztárnak, de úgy gondolom, hogy mindenki kap negatív kritikát, aki a médiában szerepel. Olyan nincs, hogy valakibe nem tudnak belekötni. Elég fura, hogy sok hamis vádaskodást kaptam. Belátom a hibáimat, elismerem, ha valami gáz van. Például nagyon sértődékeny, makacs, hisztis és nyers vagyok, ezzel másokat nagyon sokszor megbántok. Sokszor megbántok embereket, jobban, mint ahogy ők engem. Viszont emellett egy tündérfalvi is vagyok, úgyhogy kompenzálom a kettőt.

Azért néhányan elég komolyan elküldtek a francba…

Álmatlan éjszakáim nincsenek, viszont azért picikét megérinti a lelkemet, hogy így beszélnek rólam, elég érzékeny lány vagyok. Hiába tűnik úgy, hogy egy terminátor. Egyébként nem fáj, de ezzel együtt kell élni. A legdurvább talán az volt eddig, hogy – szép szóval kifejezve – prostituáltnak neveztek. Nem gondolnám ezt, a prostituált ugyanis pénzért ad szexuális szolgáltatást, ilyenre nálam még nem volt precedens. Nem is csinálnék ilyet. Azzal is mindig előjönnek, hogy mocskos a szám, pedig mindenki káromkodik.

Korábban mi is készítettünk Fannival interjút. Ha érdekel, ide kattints!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik