Szórakozás

Fanni nélkül folytatódik a Való Világ

Egy nem mindennapi párbajon vagyunk túl; rengeteg szavazat döntött arról, hogy a villába végül Laci térhessen vissza.

A Való Világ legutóbbi párbaján Fanni és Laci mérkőzött meg egymással. A tündérfalvi loboncos és a tetovált hősszerelmes csatája előtti összefoglaló inkább a Fanni-Dóri kapcsolat megromlását boncolgatta, de a párbajozók gyónását is megnézhettük. Az állást is mutatják, 45-55, ahogy tippeltük, ez is szoros lesz. 

Az igazi harc is elkezdődött azonban már a villában; a dögös piros ruciba öltözött Fanni szerint ő egy “vödör szarból is kimászik”, tehát nincs mitől tartania a párbaj során. A stúdióba érkezés aztán olyannyira Fannisra sikeredett (majdnem elhagyta még a “lábzseléjét” is!), hogy Lilu bele is bakizott a műsorvezetésbe; mondhatjuk hogy a nagyhajú szeleburdi fenekestül felforgatta az élő adást. 

“Ha ezt tudtam volna, akkor én is beverek egy pár felest” – kommentálta Laci kissé döbbenten Fanni szokottnál is harsányabb viselkedését. Fanni tahófalvizza Lacit, Laci kicikizi a popitakarót, aztán rendre inti a lányt, aki szerinte bepálinkázott az adás előtt. Az eddigi legszórakoztatóbb párbaj, ezt nyugodtan leszögezhetjük. Valószínűleg Fannin kívül mindenki kissé kínosan érezte magát, a műsorvezetők többször hazaindultak, pláne mikor Fanni a gombás pi páholyát emlegette.

Kortesbeszédet – a sors, illetve a vv enyhe fintoraként – Laciért Robin mondott, Fanniért pedig természetesen Dennis, aki szerint egy csodálatos nőnek kell visszatérnie a villába. Így tehát ő Fannit, míg Dóri és Robin Lacit várta vissza a párbajról.

Végül – az eddigi legtöbb szavazat alapján – igen szoros csatában, Laci kapta meg az esélyt arra, hogy akár a jövő heti finálé résztvevője is lehessen. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik