Szórakozás

Vajna Timi: Semmiféle rossz szándék nem volt bennem

A producerfeleség gyémántbotrányával kapcsolatban magyarázkodik. Azt is elárulta, neki az apró gesztusok többet jelentenek, mint a drága ajándékok.

Vajna Timi és az ő gyémántjai napok óta foglalkoztatják az általa lúzernek titulált olvasóközönséget. Andy Vajna kormánybiztos felesége ugyanis közösségi oldalán osztotta meg gondolatait arról, hogy szerinte minden nőnek gyémántot kellene kapnia, majd pedig lelúzerezte azokat, akik nem szimpatizáltak a nyilvános rongyrázással.Timi most az Aktív kamarái előtt magyará mondta el véleményét a botrányról.

“Félreérthető volt a mondat, mert úgy hangzott, mintha a férjemtől kaptam volna, illetve hősködtem volna, hogy milyen gyönyörű gyémánt ékszereket viselek, és hogy minden nőnek hasonló gyémánt ékszereket kívánok Valentin-napra. Viszont én abszolút csak reklám célból szerettem volna kitenni, illetve szerettem volna eleget tenni annak a felkérésnek, hogy akitől kaptam ezt az ékszert, ezek megjelenjenek az interneten. (…)” – mondta el Vajnáné, aki elmagyarázta, hogy a lúzer kifejezést csakis férje védelmében írta le, mivel egy kommentelő a kormánybiztos pénzügyeit firtatta. Timi azt is elmondta, ő mindenki munkáját becsüli, és nem a dolgozó embereket degradálta hozzászólásával.

“Semmiféle rossz szándék nem volt bennem, hanem csak jót akartam, és hirdetni azt a bizonyos céget, akiktől kaptuk az ékszereket. Most elmondom, hogy mit kaptam Valentin-napra: én is kaptam egy virágot, egy csokoládét és egy pici képeslapot Andytől, amiben leírta, hogy szeretjük egymást és milyen sokáig velem akar lenni. Ennyi. És nekem a kis gesztusok (…) mindennél többet jelentenek.”

Ezt olvasta már? Akár plasztikának, akár a jó génekének köszönhetik, bizonyos hollywoodi sztárok egyszerűen képtelenek megöregedni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik