Szórakozás

Vajna Timi szerint csak a lúzereknek nem telik gyémántra

A milliomos feleségnek sikerült megint totálisan kiakasztania közösségi oldala követőit. Ezzel most tényleg túllőtt a célon.

Vajna Timi ismét méregdrága ruhákban parádézott az Operabálon, amihez gyémánt ékszereket választott kiegészítőül. Erről persze fotót is készített, nem mellesleg reklámozva ezzel saját gyémántüzletét is, amibe nemrégiben vágott bele.

“Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást” – írta eredetileg fényképe mellé Timi.

Ezután persze megindultak a szokásos gyalázkodó kommentek, amit azonban Vajnáné nem tudott szó nélkül hagyni. Szerinte azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, ugyanis egy nőnek igenis szüksége van gyémántra – írja a Bors.

Persze jöttek a válaszok is:

“Cicafül, a lúzer pasik épp dolgoznak, hogy megtermeljék a jó kis adóforintokat, amiből az uradnak gyémántra telik.”
“Lúzernek nevezni olyan férfiakat, akik a családjuk megélhetéséért küzdenek, bunkóság.”
“Baromi sok lúzer lehet ebben az országban, ha már senkinek sem futja aranyra sem, nemhogy gyémántra!”
“Lúzer vagyok, de igazak a barátaim, és igaz a szerelmem. Szánalmas vagy, ha a vagyonuk alapján méred az embereket! A gyémántok mögött mennyire van fény? Ezeknek a lúzer pasiknak kapcsolatuk van és nem vagyonuk.”

Mindezek után Timi is rájött, hogy kicsit túlzásba esett, és azonnal megváltoztatta posztját, a kényes hozzászólásokat pedig törölte. A kommentek között azért még mindig találni árulkodó nyomokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik