Szórakozás

Régi szereplő tér vissza a Jóban Rosszbanba

A TV2 napi sorozatába egy rég nem látott főszereplő kap újra szerepet. Sághy Tamás, azaz Vidovszky Nándi ismét a képernyőn bonyolítja a szálakat.

A Jóban Rosszban sorozatából mostanában sok színész távozott, legutóbb Baronits Gábor döntött úgy, hogy megválik szerepétől. Emellett persze időről-időre új szereplők is érkeznek, most pedig egy rég nem látott ismerős arc tűnik fel majd a képernyőn. Sághy Tamás karaktere, Vidovszky Nándi ugyanis három év után visszatér, hogy megkavarja a csillagkúti maffia ügyeit.

“Nagyon jó volt újra visszatérni a csapathoz, majdnem a teljes stáb a régi, így olyan volt, mintha egy évet sem hagytam volna ki. Nándi egy fehérgalléros bűnöző, ráadásul nem az a tisztán negatív figura, akit minden néző gyűlöl. Egy nagyon jó gazdasági szakember, és ezen képességeit kamatoztatja a piszkos ügyei kapcsán. Bár nem árulhatom el, mi vár rá, azt hiszem, hogy most igazán izgalmas irányba sikerült az íróknak elvinni az ő karakterét. Mindig hálás volt eljátszani Nándit, de most különösen élvezem” – árulta el Sághy Tamás.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik