Szórakozás

Kiderült, miért feküdt kórházban Koós János

Az énekest hétfőn már ki is engedték az egészségügyi intézményből, felesége pedig eloszlatta a pletykákat.

Múlt héten érkezett a hír, hogy Koós János kórházba került, állapotáról és a részletekről azonban semmit sem lehetett tudni. Néhány nappal később lánya, Koós Réka nyugtatta meg a rajongókat, hogy édesapja csak rutinvizsgálaton vett részt, ami elhúzódott. Ennek ellenére újabb és újabb pletykák keltek szárnya, de Dékány Sarolta most elárulta az igazat, és elmondta, nem kell aggódni férjéért, hiszen semmi komoly betegsége nincs.

„Ó!A férjem korábban egy másik kórházba járt urológiai vizsgálatokra. Az a főorvos azonban már nem dolgozik, ezért kellett keresnünk egy másik jó nevű doktort. Szóval ezúttal is urológiai vizsgálaton vett részt a férjem, és bent tartották. Többek között azért kellett egy hétig maradnia, mert influenzás lett, de az antibiotikumot sem kell szednie már. Az orvosok és a nővérek nagyon kedvesek voltak” – kezdte az énekesnő a Blikknek.

“A sok híreszteléssel ellentétben egyáltalán nincs rákja, teljesen jól van. Azt gondolom, hogy egy hetvenhét éves embernek mindenképpen el kell járnia ilyen vizsgálatokra. Meg kell előzni, hogy valami nagyobb baj legyen. Engem is sokan keresnek telefonon, de mindenkit megnyugtatok. A férjem reggel már megy egy tévés szereplésre, pénteken pedig fellépésünk lesz. Nincs semmi okunk arra, hogy lemondjuk” – magyarázta Koós felesége.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik