Szórakozás

Folyamatos fájdalommal küzd Gombos Edina

Az Aktív várandós műsorvezetőjének hosszú hetek óta folyamatosan tartó fájdalma van a veseköve miatt.

Gombos Edina, az Aktív műsorvezetője már csak ezen a héten látható a TV2 képernyőjén, pénteken szülési szabadságra megy. Nem csak a terhességgel járó nehézségek, hanem a veseköve is megnehezíti a napjait. Csak a szülés után tudják ugyanis megműteni az orvosok, addig folyamatos fájdalommal kell élnie.

“Azért ülök ilyen kicsavarodott testhelyzetben most is, mert csak így tudok ülni. Ez továbbra is egy megoldatlan dolog. (…) A fájdalmamat próbálták azzal csökkenteni, hogy kaptam egy vese katétert, az rendben is van, viszont ez egy idegen test, és ez újabb problémákat hozott most az életembe. A lényeg az, hogy küzdeni kell, ki kell bírni, tűrni kell, a baba maradjon bent minél tovább. A fájdalom 24 órában jelen van, most is ahogy itt ülök, az agyam egy részét elvonja, hogy a fájdalmat próbáljam elnyomni” – mondta a Mokkában ma reggel Edina.

A műsorvezető arról is mesélt, hogy vegyes érzelmekkel várja a szülési szabadságot. Szívesen pihenne és hangolódna már a babára, de egyelőre nem tudja elképzelni az életét a korai kelés és a forgatások nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik