Szórakozás

Gombos Edina eltűnik a képernyőről

A műsorvezető közösségi oldalán jelentette be, hogy már csak jövő héten láthatják a nézők az Aktív háziasszonyaként, ugyanis szülési szabadságra megy.

Gombos Edina fájó szívvel ugyan, de egy időre búcsút vesz a TV2-től. A várandós tévésnek most igazán szüksége van a nyugalomra és a pihenésre, hiszen nemcsak kisfia érkezik hamarosan, egészségével sincs minden rendben. A műsorvezetőt ugyanis műteni kellett, hiszen veseköve miatt hatalmas fájdalmai voltak az elmúlt hetekben. Mindezek ellenére Edina még visszatért a munkába, de orvosai tanácsára úgy döntött, márciustól szabadságra megy, hogy felkészülhessen második gyermeke születésére.

“Vegyes érzések kavarognak bennem, hiszen nagyon várom már a babázást, ugyanakkor nem könnyű befejezni a munkát, elköszönni a nézőktől, kollégáktól. Jövő péntektől indul a szülési szabadságom, biztosan nagyon furcsa lesz, hogy reggelente nem kell többet kapkodva készülődni, szöveget írni a szerkesztőségben, öltözködni, sminkelni… Már hangolódom az új, nyugodtabb életformámra, arra az időszakra, amit hamarosan egy édes kislegény fog bearanyozni!” – írta Edina.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik