Szórakozás

Varga Viktornak nem volt gusztusa a thai lányokhoz

Az énekes boldogan tért haza Magyarországra, mert egy hónapos thaiföldi kalandtúrájától már teljesen besokallt.

Varga Viktor és édesapja 33 napot töltöttek Thaiföldön, aminek a legveszélyesebb helyeit is bejárták. Volt, hogy a dzsungelben hajtották álomra a fejüket, de többször, az életük is veszélybe került, amikor Viktorra kést rántottak, vagy amikor az édesapja lezuhant egy szikláról.

A különc celeb már az induláskor készült a kalandokra, de élménybeszámolójában elmondta, nagyon örült, hogy hazatérhetett, hiszen ez az egy hónap már túl sok volt számára. A híresztelésekkel ellentétben pedig nem talált rá a szerelem, hiszen ahogy mondja, gusztusa se lett volna hozzá.

“Pattaya egy nagyon durva környék, azt mindenképp meg kell nézni. Minden méteren egy nő árulja a testét. Az más kérdés, hogy kinek van gusztusa hozzá, mert a körülmények azért nem olyanok, mint itthon. Tapasztalatom nincs velük, csak a kérdésig jutottam el, de olyat mondott, hogy kikerekedett a szemem, és megköszöntem azzal, hogy inkább egyedül megyek haza” – mesélte Viktor a Mokkában.

Ezt olvasta már? Ezzel a színésznővel randizik Harry herceg

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!