Szórakozás

Máris üzletel Schoberték 11 éves lánya

Schobert Larának és anyukájának saját ruhamárkája van, a munkából a 11 éves lány is kiveszi a részét.

Rubint Réka és a Facebook atyjának üzenő Schobert Norbi 11 éves lánya, Schobert Lara egyre jobban hasonlít a szüleire. A kislány céltudatos, sokat tanul, és mint kiderült, sokat is dolgozik. Azon még nem gondolkodik, hogy szülei milliárdos üzletét átvegye, de egy saját divatcéggel azért már tud mit kezdeni.

Édesanyjával, Rékával közösen egy saját ruhamárkát is visznek, ami egy webshopon keresztül megvásárolható. Lara a Réka által tervezett ruhák közül maga vá­lasztja ki, hogy melyek legyenek azok, amik a saját neve alatt is futnak, és ha kell, attól sem riad vissza, hogy modellként bemutassa a Mother and Daughter, vagyis anya-lánya kollekció darabjait.

“Lara és Norbika művészi beállítottságú, a négyéves Zalán a legracionálisabb közülük. Norbival azért dolgozunk, hogy a három gyereké lehessen a birodalom, de ők döntenek, hogy élnek-e majd ezzel a lehetőséggel” – mondta a Borsnak Rubint Réka, aki hozzátette, hogy mióta Lara még kisebb korában beúszott egy fitnesz-DVD-jébe, rajongói vannak, sok kislány szeretne úgy kinézni, mint ő.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik