Szórakozás

Sarka Kata: Noncsi szülinapján Dávid is kap ajándékot

Hajdúné ugyan tagadja, de kétség sem fér hozzá, hogy gyerekei el vannak kényeztetve. Dávidkát például így köszöntötték tegnap: "Boldog Noncsi szülinapot!"

Sarka Kata a Fem3Caféban mesélt gyerekeiről, akik szerinte nincsenek elkényeztetve. Habár meglehet, hogy kislánya hisztis, nem szeret osztozkodni, és gyakran vitázik vele, de ez csak azért van, mert első gyerek. A fiatal édesanya csupán azt sérelmezi, hogy férje túl engedékeny.

“Rengeteg vitám van a Noncsival. Nehezen kezelhető, mert nagyon akaratos. Ilyenkor mindig Peti a döntőbíró, de sajnos a Noncsi javára. Nagyon engedékeny vele, ezért ha köztünk konfliktus van, mindig az ő oldalára áll” – mesélte Kata, aki azért bevallotta, hogy neki is van egy hibája a gyereknevelésben. Mondjuk, ő ezt tök normálisnak gondolja.

“Tegnap lett Noncsika 6 éves, de nálunk nincs olyan, hogy csak az egyik gyerek kap ajándékot. A Noncsi szülinapján, Dávid is kap valamit. Nincsenek amúgy elkényeztetve, ez az egy dolog van csak, amiben mindig vitázunk a Petivel, hogy a Noncsi névnapján és szülinapján miért kell a Dávidnak is ajándékot venni, és fordítva. Nekem ez olyan természetes. Nincs testvérem, de bele tudok gondolni abba, hogy milyen rosszul esett volna, ha én nem kaptam volna semmit” – magyarázta Sarka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik