Szórakozás

Hajdú Péter: Nehéz hűségesnek maradni

A műsorvezető nem szeretné kockára tenni családját, de ijesztőnek tartja, hogy élete végégig ugyanazzal a nővel éljen.

Hajdú Péter bevallja, hogy korábban úgy váltogatta barátnőit, mint más az alsóneműt, de mostanra tisztes családapa lett belőle. Vagy legalábbis most úgy gondolja, ezért határozottan nemet mond a csajozásra.

“Álságos lenne azt mondani, hogy nem nehéz hűségesnek lenni. Nehéz, de tudni kell, mit tesz kockára az ember egyetlen éjszakáért. Kockára teszem a feleségemet, akit nagyon szeretek, kockára teszem a házasságomat, és fájdalmat okozhatok a gyerekeimnek. Ezeket mindig mérlegelni kell. Én mérlegeltem, és rájöttem, nem éri meg” – kezdi a tévés a Story magazinnak.

Habár feleségével már hosszú évek óta egy párt alkotnak, Hajdút még mindig elvarázsolja Kata tökéletes alakja. Ugyanakkor ijesztőnek találja, hogy soha többé nem lehet más nővel.

“Ha belegondolok, hogy a következő negyven évben mindig ugyanazzal a nővel leszek együtt, akkor az elsőre ijesztőnek tűnik, de most senki másra nem vágyom, csak a feleségemre” – mondja a tavaly egymilliárdot kaszáló üzletember, aki meglepő módon, még egy félrelépést is megbocsátana. “Nem mindegy, hogy félrelép valaki, vagy elárulja a másikat. Az árulást soha nem lehet megbocsátani, a félrelépést igen.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik