Szórakozás

BB Évit otthonba zárják élete végéig

A Big Brother első győztese 12 évvel ezelőtt nyerte meg a valóságshow-t, azóta pedig ki-be járkál a pszichiátriára súlyos mentális problémája miatt.

A most 33 éves BB Évi nem sokat nyert azzal, hogy évekkel ezelőtt elvitte a reality fődíját, 16 millió forintot. Akkor ugyanis elindult a lejtőn, és azóta sincs megállás. Már családja is feladta a reményt, hogy valaha helyrejön.

27 éves korában gyámság alá helyezték, és rokkantnyugdíjas lett, miután skizofréniával diagnosztizálták. Azóta pedig szinte állandó vendége a pszichiátriának. Volt ugyan, hogy arról szóltak a hírek, kiengedték, mert jobban van, de aztán pár hónap múlva ismét visszakerült. Két fia van, ám elsőszülöttjét, Jancsikát a nagynénje neveli, második terhességére viszont nem is emlékszik, így Marcit idegenek fogadták örökbe.

Egy kórházi dolgozó a Borsnak mesélt arról, hogy Évi egyedül életképtelen, sőt önmagára is veszélyes, a pszichiátrián azonban nem maradhat sokáig.

“Olyan nincs, hogy valaki hosszú évekig vagy élete végéig a pszichiátrián legyen. Éppen ezért Évi egy otthonban fog megöregedni. Ez a legjobb megoldás mindenkinek, a családjának is, hiszen állandó felügyeletre van szüksége. Hiába a legjobb orvosok kezelték, mindig visszaesik” – árulta el a napilap informátora.

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik