Szórakozás

Nem számíthat gyerekeire Klapka György

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 02. 12. 20:54

A milliomos üzletembernek nagy szívfájdalma, hogy egyik utódja sem szeretné továbbvinni birodalmát.

Korábban a témában:

Klapka György hosszú évtizedeken át építgette vállalkozásait, amivel öt gyermeke, és hét unokája jövőjét is megalapozta, de tudja, hogy egyikükre se számíthat abban, hogy fenntartsák birodalmát, ha ő már nem lesz. Így a legendás Vámház krt. 9. – ahová néhány hete betörtek – is kicsúszhat majd a család kezéből.

“Beletörődtem, hogy egyik gyerekem sem viszi tovább az üzleteimet, és összeomlik a birodalmam! Több gyerekem külföldön él jó szakmával, megfelelő egzisztenciával. Mindenben segítettem, és segítem őket. Nem várok tőlük hálát, nekem csupán az a dolgom, mint minden szülőé, hogy szeressem őket. És szeretem is, jóllehet egyik sem építi tovább az életművemet, nélkülem tehát majd összeomlik, széthullik a híres Klapka-birodalom!” – mesélte szomorúan Klapka a Story-nak.

További részletek az e heti Story magazinban.

Fotó: MarketingCommando

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.