Szórakozás

Szeretőjétől született gyereke Dr. Tóthnak?

Az RTL Klub házidokijáról különös pletyka ütötte fel a fejét. Állítólag újra apa lett, csak éppen nem felesége szült neki.

Dr. Tóth Tamás azzal az eltökélt szándékkal vágott bele a délutáni talkshow-ba, hogy segítsen az embereknek, ehhez képest most úgy tűnik, ő saját gyermekéről sem szeretne gondoskodni. A Blikkhez beérkezett füles szerint ugyanis családja mellett szeretőt tartott, aminek gyümölcse meg is született decemberben.

A napilap megtalálta az édesanyát is, aki azonban sem cáfolni, sem megerősíteni nem szerette volna a hírt, ellenben egy helybélivel, aki igen bőbeszédű volt a témával kapcsolatban.

“Több éven keresztül voltak együtt a decemberben született baba édesanyjával. Egészen addig ment az ilyenkor szokásos duma a borzasztó házasságról, a feleségével való rossz viszonyról, meg a hitegetés, hogy hamarosan válik. Aztán amikor kiderült, hogy a kapcsolatból megfogant egy picike élet, borult a bili. (…) Doktor Tóth a terhesség alatt egyszer sem érdeklődött a kismama vagy a baba hogylétéről. A kisfiú decemberben megszületett, azonban a doktor nem vette a nevére a gyermeket, és nem fizet gyermektartást sem” – árulta el az olvasóriporter.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik