Szórakozás

Őrült kérdésekkel nyaggatják Dr. Tóthot

Az RTL Klub tévédokiját úton-útfélen megállítják, és elképesztő dolgokkal bombázzák.

Amióta képernyőre került Dr. Tóth Tamás, azóta mindenki tőle várja a segítséget. A doki egyelőre jól bírja az emberek közeledését, bár volt néhány eset, amiken maga is elcsodálkozott.

“Van minden, amit el lehet képzelni. A reptéren válogattam az újságokat felszállásra várva, amikor odaugrott hozzám egy – szerintem külföldön élő magyar – úriember, és erős akcentussal csak annyit mondott: ‘Én is az egészségügyben dolgozom, csinálhatok egy szelfit?’ Még levegőt se vett, s már lőtte is a fotót. Ez megdöbbentő volt számomra. Ennél meghökkentőbb eset volt, amikor a boltban odalépett hozzám az egyik eladó, és köszönés helyett megkérdezte: ‘Terhes anyáknak lehet szoláriumozni?” Mint egy vígjátékjelenet…’ – mesélte a Borsnak Dr. Tóth.

Az RTL orvosa úgy érzi elérte a célját a műsorral, bár azt még meg kell értetnie a nézőkkel, hogy nem csodadoktor.

“Van saját szakrendelésem, de gyakran specifikus kivizsgálásokra szeretnének bejelentkezni: nőgyógyászati vizsgálattól az igazságügyi szakértői vélemény kéréséig mindenféle bizarr dolgot akarnak tőlem. Ilyenkor szakorvoshoz irányítom a beteget. Mindebből azt szűröm le, hogy a műsor elérte a célját, mert az emberek elkezdtek foglalkozni a saját testükkel, egészségükkel.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik