Szórakozás

Radics Gigi Beyoncé édesanyjával beszélgetett

A magyar énekesnő még mindig Los Angelesben pihen, ahol élete eddigi legnagyobb élményével lett gazdagabb.

Radics Gigi még január közepén utazott családjával Amerikába, hogy kipihenje a tavalyi év fáradalmait, de persze a karrierépítést sem hagyja ki, ha már ott jár. Az énekesnő azóta rendszeresen beszámol rajongóinak a programokról, így arról a különleges eseményről is, amelyen a napokban vett részt.

“Egyszerűen csodálatos volt Stevie Wonder koncertje! Olyan meglepetések értek folyamatosan, hogy nem hittem a szememnek! Tudtam, hogy lesz még néhány világsztár ezen a koncerten, ugyanis Steviet ünnepelték! De, hogy a legnagyobb kedvenceim voltak ott, egyszerűen hihetetlen! Életem legszebb napja volt a mai. Elsőként lépett színpadra az én példaképem, Beyoncé! Úgy, hogy nem tudtam róla, ott szembesültem a dologgal” – kezde Gigi közösségi oldalán.

Ha ez még mind nem lenne elég, a fiatal tehetség azt is elárulta, hogy alkalma nyílt személyesen is szót váltania kedvence édesanyjával: “Az est ráadásaként miután vége volt a csodálatos koncertnek, kifelé jövet véletlenül találkoztam Beyoncé édesanyjával, Tinával! Elmondtam neki, hogy a Lánya a legjobb! Nagyon aranyos volt! Hatalmas élmények értek ma! Köszönöm Istenem!”

Olvasta már? Ada is felszállt a nosztalgiavonatra, és VIVA-s korszakából posztolt egy képet közösségi oldalán.

Ajánlott videó