Szórakozás

Siratja a családja VV Edinát

VV-Laci-es-Edina(960x640).jpg (vv laci, vv edina, vv7, )
VV-Laci-es-Edina(960x640).jpg (vv laci, vv edina, vv7, )

Az erdélyi lány vasárnap szerelmével kényszerül párbajozni, ami a rokonságát is nagyon megviseli. Laci édesanyja egy egész szurkolókórussal készül a párbajra.

Hamarosan végetér az egyik villarománc – legalábbis annak kamerák előtt töltött része biztosan. Edina és Laci bujkáltak a kamerák elől, és ezért büntetésből hétvégén párbajt kell vívniuk egymással, ami nemcsak őket, hanem a nekik drukkoló családtagokat is megviseli.

“Amióta kiderült, hogy egymás ellen kell párbajozniuk, azóta csak sírunk. Nagyon szomorú az egész család itthon, hogy ilyen rosszul sültek el a dolgok. Meglett a baj, mert nem bírtak magukkal meg a vágyaikkal. Őszintén szólva nem díjazom, de nem is ítélem el őket. Edinát is teljesen kikészíti ez az állapot, ráadásul látom rajta, hogy fülig szerelmes. Laci érzelmeit nem tudom megítélni, mert őt nem ismerem” – mondta el a Borsnak Edina édesanyja.

Fotó: RTL II/ Sajtóklub 

Laci anyukája egy Edina-Robin kapcsolat kibontakozásának a lehetőségét sem zárja ki a későbbiekben.

“Sem a fiam, sem Edina helyzete nem könnyű, de bízom benne, hogy Laci kerül ki győztesen vasárnap, és a következő alkalommal kihívhatja végre Robint. Ám megtippelni sem tudom, hogy kettőjük közül ki megy vissza. Kétesélyes a dolog: a nézők vagy azt akarják látni, hogyan alakul Edina kapcsolata Robinnal, vagy Lacira szavaznak, hogy mindenkinek essen le bent az álla, hiszen már a második párbajról térne vissza győztesen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik