VV Dóri (vv dóri, )
Szórakozás

VV Dennis: Sose kedveltem Dórit

A komisz fiú még ennél is durvábban fogalmazott eddigi nagy villabarátjáról. A fináléhoz közeledve felborulni látszanak a benti viszonyok.

Meglepetésekben bővelkedő lesz a VV7 következő összefoglalója is – legalábbis az előzetest nézve mindenképp. Az Edina-Laci párbajra készülve úgy látszik a villalakókban egyre nő a feszültség, és még az eddigi nagy barátságok is felbomlani látszanak.

Érdekes párbeszéd zajlott ugyanis Fanni és Dennis között a vécében (hol máshol, ugye). “Én tudom azt, hogy Dóri nem örült annak, hogy én nyertem” – utal Fanni nyilván az általa megnyert médiahétre.

“Undorító egy tetvedék ez” – reagál erre az éppen csorgató Dennis, aki azt is felveti, hogy legközelebb kiviszi a címlaplányt párbajra.

“Sose kedvelted igazán” – állapítja meg Fanni, amit Dennis el is ismer. Az eddigi öribariság hangoztatásának fényében azért ezen most kicsit meglepődünk….

Önök mit szólnak a villakapcsolatok ilyen viharos váltakozásaihoz?

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.