Szórakozás

VV7: Edina fél lábbal kint van a villából

Edina és Laci komoly büntetést kaptak egy szabályszegés miatt. Választaniük kellett, hogy melyikük megy párbajozni.

Edina és Laci a Való Világ egyik legsúlyosabb szabályszegését követték el, elbújtak a kamerák elől. A beköltözésük előtt általuk is részletesen megismert szabályzatban világosan benne foglaltatik, hogy nem kerülhetnek szánt szándékból a kamerák takarásába, nem építhetnek bunkereket, de még az ajtó mögé sem rejtőzködhetnek. Ennek ellenére a szerelmespár tagjai a szaunában az egyik faelem eltávolításával úgy el tudtak bújni, hogy teljes takarásba kerültek. Nyilvánvalóan szánt szándékból, hiszen nem szerették volna, hogy az első után a második szexuális együttlétüket is végig vegyék a kamerák. Ez hiba volt, a kósza éjszakáért ugyanis komoly büntetés jár.

A műsor készítői úgy döntöttek, hogy egyikkőjüknek biztosan párbajoznia kell majd. Megadták a lehetőséget Edinának és Lacinak, hogy válasszanak egymás közül. Hosszas tanácskozás után Edinára esett a választás, ő kapja a kék kendőt.

Közben a többiek azon mesterkednek, hogy a vasárnapi kiválasztáson Lacira teszik a legtöbb jelet, hogy a szerelmesek egymással párbajozzanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik